BB Glow serum microneedling

Microneedling is een huidverbeterende behandeling die geschikt is om de meest voorkomende huidproblemen mee te behandelen, zoals acne, rimpels, couperose en grove poriën. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van microneedling is de Meso White BB Glow behandeling. Er wordt tijdens de behandeling gebruik gemaakt van het speciale BB Glow serum, een semi permanente BB cream van het merk Dermedics.

Meso White BB Glow serum microneedling, wat is het?

Meso White BB Glow serum is een serum dat speciaal voor microneedling ontwikkeld is. Net als bij een “normale” microneedling behandeling worden er met hele fijne naaldjes, kleine kanaaltjes in de opperhuid gemaakt. Het microneedlen stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken.
Tijdens de microneedling behandeling kan de huid met het Meso White BB Glow serum verzorgt worden. Het serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose. Het is een semi-permanente BB cream, die de huid voor enkele dagen een egale, stralende, gemake-upte teint geeft, zoals je dat van een BB cream gewend bent. Indien je de behandeling regelmatig herhaalt, kan dit effect zelfs weken aanhouden. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden de huid, en geeft het een natuurlijke bescherming tegen de zon. Het serum is vrij van kleurstoffen.

Voor wie is een BB glow serum behandeling geschikt?

De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes. De behandeling heeft een positief effect op:

  • Oneven huidskleur
  • Kwetsbare en gevoelige huid
  • Sproeten
  • Verkleuring
  • Hyperpigmentatie
  • Acné vlekken
  • Couperose
  • Ouderdomsvlekken

Is een BB glow serum behandeling veilig?

De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van parabenen, geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergeenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing.

Wanneer is het effect van het BB Glow serum zichtbaar?

Speciaal geselecteerde actieve componenten maken dat DERMEDICS® Meso serums in een combinatie met professionele anti-aging behandelingen verbluffende resultaten geeft die zichtbaar zijn direct na de eerste behandeling! Na 4 behandelingen om de 2 weken, daarna om de 6-8 weken, houdt het resultaat 9 maanden.