Powderbrow is een techniek waarbij pigment onder de huid gezet wordt door een nano-naald. Bij deze techniek wordt de wenkbrauw volledig geschaduwd. Dit geeft een meer egaler effect dan de hairstrokes-techniek, die alleen maar plaatselijke haartjes geeft. Hierdoor heeft het een langere houdbaarheid en hoef je er ook geen make-up meer over te gebruiken.

Omdat dit zonder sneetjes gebeurt en er dus geen open wonden zijn, zal de huid sneller genezen en minder pigment verliezen. Het pigment zet zich ook niet uit en oogt dus natuurlijker. Dit techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Afhankelijk van de huid duurt de behandeling 1,5-2 uur.

U kan zelf de kleur bepalen.

De wenkbrauwen zullen er eerst (zeer)donker uitzien. Nadien begint het te vervellen waardoor er precies vlekken ontstaan, ongelijkheden en pigmentverlies. Dit is echter normaal en dus geen reden tot paniek of ongerustheid. Mooi resultaat is te verkrijgen na 1 à 2 weken.

De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten. Indien er een lage pijndrempel is, kan het als licht pijnlijk ervaren worden, maar toch goed verdragen.

De houdbaarheid van de Powderbrows is:

  • Bij een vette tot normale huid: 8 tot 14 maanden
  • Bij een droge tot zeer droge huid: 15 tot 24 maanden

Vraag ons gerust meer info over de behandeling.